U Toplicama Lipik promoviran autobiografski roman Milijane Šmidt

U Toplicama Lipik promoviran autobiografski roman Milijane Šmidt

Tijekom niza predbožićnih zbivanja koja su se događala proteklog vikenda u Lipiku, u monumentalnom ambijentu lipičkih Mramornih kupki u subotu 15. prosinca održana je promocija autobiografskog romana “Volim te zauvijek” autorice Milijane Šmidt.

Promociju autobiografskog romana “Volim te zauvijek” moderirala je gospođa Kristina Šmidt Grancarić, a radi se o djelu u kojem se prikazuje istinita priča o jednoj obitelji. Naime, autorica putem romana razgovara s pokojnim suprugom, iznoseći niz događaja koje su zajedno proveli tijekom svojeg braka, a koji su vezani za njihovu obitelj.

Ovo je roman koji govori o beskrajnoj ljubavi, roman koji je isprepleten brojnim osjećajima prema obitelji, ljubavi prema svojoj zemlji u Domovinskom ratu i vjeri u Boga.

Autorica na svojevrstan način prikazuje život koji se sastoji od lijepih i tužnih događaja; ona piše o početku jedne ljubav, o životu u obitelji satkanoj od ljubavi, ali i o tome kako se nositi s teškom bolesti, odnosno kako ići zajedno prema “Crnoj kugli“ koju nitko od nas neće izbjeći. Ovo je roman koji kod čitatelja izaziva emocije, ali i roman iz kojeg možemo naučiti kako tražiti spas u trenutcima nemoći i naučiti kako pronaći snagu nastaviti dalje.

Link na autorski tekst.

Odgovori